OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Evanthia. Een veredelaar met een visie en een verlangen om samen te groeien.

Evanthia. Een veredelaar met een visie en een verlangen om samen te groeien.

Wij zijn Evanthia

Bloei
Groen
Zaadverwerking
Algemeen
Evanthia group picturesDe toppers van Tropisch
Evanthia group picturesDe Research & Development specialisten

Over Evanthia

Het is 1993. Nico Grootendorst begint het bedrijf Combifleur. De specialisatie in snijbloemen uit zaad en verkoop van jonge planten wordt al snel uitgebreid met een veredelingstak. We groeien, we bloeien en ontwikkelen rassen die meer dan voldoen aan de West-Europese maatstaven. In 2008 ontstaat het samenwerkingsverband Combinations, vanuit Combifleur en het op groenteplanten toegespitste bedrijf Combiplant. In 2013 is het tijd voor de volgende stap: Evanthia ontkiemt. Het bedrijf splitst zich af van Combinations en focust zich geheel op de veredeling van snijbloemen, pot- en perkplanten, de vermeerdering van tropische planten en zaadoptimalisatie.

Het team van Evanthia onderscheidt zich door innovatie die tot uiting komt in ijzersterke eigen genetica. Van veredeling tot customer service en van sales tot logistiek, we bieden kwaliteit in ieder detail en een persoonlijke service. Wij kijken verder dan onze neus lang is. Wij zijn er voor jou. Wij zijn er voor jouw klanten. Wij willen jou verder helpen en je bijstaan waar jij dat nodig hebt.

Wij streven naar partnerschap. We gaan voor een duurzame, intensieve samenwerking met alle schakels uit de keten, vanaf de kwekerij tot de winkelvloer. We weten dat we onze sector kunnen verbeteren door meer samen te werken en zien dat als gemeenschappelijke uitdaging. Ga jij met ons die uitdaging aan?

Meer over onze toekomstvisie

Werken bij Evanthia

Werken bij Evanthia is werken in een jong team met ambitie. Geen dag is hetzelfde en als je kansen ziet, krijg je de ruimte om ze te pakken. Wij zijn er voor onze medewerkers, zoals we er voor onze klanten zijn. Groei jij met ons mee?

Vacatures