OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte

Vernieuwende rassen die voor iedereen, van kweker tot consument, uitzonderlijk succes brengen.

Een continue zoektocht

Evanthia biedt hoogwaardig startmateriaal voor de professionele kweker. Onze kracht ligt in het creëren van vernieuwende rassen die voor iedere schakel in de keten, van kweker tot in de tuin of vaas van de consument, uitzonderlijk succes brengen. We zijn continu op zoek naar nieuwe rassen. We kijken naar visuele aantrekkingskracht, kwaliteit, toepassing en voordelen op het gebied van teelt en distributie. Het resultaat? IJzersterke eigen genetica waar wij maar wat trots op zijn.

Een continue zoektocht

Zo gaan wij te werk

Bij Evanthia halen we het beste naar boven in bloemen en planten, door doeltreffende veredeling en selectie in verschillende productgroepen. Onze veredelaars, accountmanagers en teeltbegeleiders werken nauw samen met kwekers over de hele wereld. Daardoor weten we als geen ander waar de markt behoefte aan heeft. Met goede faciliteiten en een krachtig team met veel vakkennis ontwikkelen wij unieke rassen waarmee jij je écht kunt onderscheiden.

Zo gaan wij te werk

Onze trots

Celosia Act

Onze Celosia Act verovert de wereld met haar uitzonderlijke bloemvorm en korte teeltduur. De platte, driehoekige bloem in de vorm van een kam wordt gedragen op sterke stelen. De Celosia Act is beschikbaar in een breed en exotisch kleurenassortiment met een hoge onderlinge uniformiteit en een uitstekende houdbaarheid.

Benieuwd?

Brassica Empire

Laat je verrassen door de grote verscheidenheid in ons Brassica assortiment. Onze Brassica Empire is The Next Generation op het gebied van bloeiende sierkool. Een stijlvolle uitstraling, uitstekende houdbaarheid én een hoge ziektetolerantie kenmerken al onze soorten.

Benieuwd?

Helianthus Sunsation®

Ontdek de bloeikracht van Sunsation®! Deze kleurrijke compacte F1 potzonnebloemserie heeft een teeltduur van slechts 10 tot 11 weken. Grote, stuifmeelvrije bloemen volgen elkaar voortdurend op en zorgen maandenlang voor een zonnige kleur in huis, op het terras of in de tuin. Door Sunsation® te toppen, krijg je een goed vertakte plant en zullen meerdere bloemen gelijktijdig in bloei komen.

Benieuwd?

Binnenkort meer…

Onze veredelaars lopen glunderend van trots door de kassen, want zij weten wat eraan gaat komen in bijvoorbeeld de Antirrhinum en Campanula. Ze kunnen niet wachten om je binnenkort de resultaten van hun harde werk te laten zien. Kom eens langs bij onze bloeiproeven.

Benieuwd?

Kwaliteit

Wij richten al onze werkzaamheden in om een assortiment te creëren waar je alleen de allerbeste rassen in terugvindt. Door uitgebreid te testen en zaad te optimaliseren zorgt ons team voor een optimale en continue kwaliteit. We testen zaden en jong plantmateriaal onder uiteenlopende realistische groeiomstandigheden en voeren kiemtesten en bloeiproeven uit. En kom je er uiteindelijk, als het bij jou in de grond staat, even niet uit? Dan staat ons team voor je klaar met advies en begeleiding.

Kwaliteit

Meer weten?

Neem vooral contact op met Leo!