OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Campanula Big Ben schittert met grootse schoonheid!

Evanthia sluit zich aan bij promotiecollectief Campanulove
18 oktober 2024 - Monster & 's-Gravenzande
Campanula Big Ben schittert met grootse schoonheid!

Klaar om wat extra flair toe te voegen aan je assortiment of creatieve ontwerpen?! Campanula, bekend om haar klokvormige bloemen, lange bloeiperiode en frivole variatie aan kleuren, wordt steeds geliefder bij kwekers, winkeliers en bloemisten—en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Campanula brengt een etherische, romantische sfeer in elke bloemschikking. De klokvormige bloemen zorgen voor een zachte, luchtige textuur die prachtig samengaat met traditionele bloemen zoals rozen of hortensia’s, maar ze zijn ook opvallend genoeg om op zichzelf te staan. Op zoek naar een bloem voor een boho-bruiloft? Een lentebabyshower? Of een stijlvolle tafeldecoratie voor een chic diner? Campanula heeft het allemaal. Met de toenemende populariteit van veldbloemenboeketten en de natuurlijke, ‘net-uit-de-tuin’-esthetiek, wordt deze bloem steeds vaker gekozen door arrangeurs die iets fris, trendy en verrassend willen.

Campanula Big Ben • voor een groots gebaar

De Campanula Big Ben serie valt op door haar opvallende combinatie van bloemgrootte, kleur en veelzijdigheid, waardoor het een showstopper is in de wereld van de klokjesbloemen. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt de Big Ben-serie grotere klokvormige bloemen dan traditionele Campanula’s. Deze oversized bloemen creëren een in het oog springende bloemenpracht, perfect voor een opvallend bloemstuk. De serie staat bekend om haar rijke tinten, waaronder een echte Lavendel die je nergens anders vindt. Met haar opvallende uiterlijk en langdurige bloei neemt ze een unieke positie in binnen de markt.

Campanulove

Evanthia heeft zich onlangs aangesloten bij de collectieve campanulapromotie in Europa, “Campanulove”, met als missie om de Campanula internationaal op de kaart te zetten. Campanulove bestaat uit Campanula telers en veredelaars, die met liefde deze prachtige en lang houdbare bloemen kweken, met een jaarrond beschikbaarheid en een piek in de lente en de zomer.

 

Campanulove werkt samen met distributeurs en inspireert creatieve bloemisten met boeiende visuele Campanula content, presentaties op beurzen, op kanalen van 365 days of flowers en Clocknews van Royal FloraHolland.

Campanulove