OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Creëer je eigen kleurrijke aanbod met Evanthia's universele pot- en perkplantenselectie

30 mei 2024 - Monster & 's-Gravenzande
Creëer je eigen kleurrijke aanbod met Evanthia's universele pot- en perkplantenselectie

Evanthia heeft de afgelopen jaren met succes diverse pot- en perkplanten in de markt gezet, vanuit de kraamkamers van onze veredelingsafdeling. Zo is de veelzijdige Sunsation® potzonnebloemserie niet meer weg te denken in de markt – kiezen steeds meer kwekers voor de robuuste Lavandula Cleo-Patio® Blue, dankzij de genetische compactheid, uniformiteit en rijke bloei – en biedt onze Bellis Mars een kleurrijke invulling voor zowel de herfst als de zeer vroege voorjaarsverkoop.

 

Wist je dat je bij Evanthia, naast de sterke eigen genetica, ook terecht kan voor een brede selectie van pot- en perkplanten van andere veredelaars. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke bloeiende planten voor een fleurig seizoensaanbod, of robuuste groenblijvers die het hele jaar door prachtig blijven, wij hebben het allemaal.

 

Onze catalogus omvat:

  • Eenjarigen: Voor een explosie van kleur gedurende het groeiseizoen
  • Tweejarigen: Voor een vroege start en onderhoudsvriendelijke, lange bloei in het tweede seizoen
  • Meerjarige Planten: Voor blijvende schoonheid en structurele beplanting

Van Achillea tot Zinnia

Diversiteit in bloei en kleur biedt oplossingen. Met het brede, gevarieerde assortiment kun je als professionele kweker alle kanten op en ieder seizoen ten volle benutten. Van de verfijnde schoonheid van Achillea tot de levendige kleuren van hittebestendige Zinnia, ons assortiment pot- en perkplanten biedt een breed scala aan bloeiende opties om uit te kiezen. Iedere variëteit en serie met eigen unieke kenmerken en charmes.

 

Een kleine greep uit het brede aanbod:

  • Coleus – Prachtige bladplanten met opvallende kleuren en patronen
  • Cosmos – Voor een eenvoudige teelt en rijke bloei
  • Gazania – Bestand tegen hitte en droogte
  • Osteospermum – Topkleuren en geweldige prestaties van kas tot tuin
  • Petunia – Overvloedige bloei en veelzijdigheid
  • Begonia – Voor strakke programma’s en topprestaties in de tuin
  • Vinca – ofwel Catharanthus, bonte bloemen in zomerse tinten
  • Primula – Voor topproductie vroeg in het seizoen, uitstekend te combineren met violen en Bellis
  • Zinnia – Onweerstaanbare kleuren en ongekende weerbaarheid, zelfs in hoogzomer

 

Het aanbod is zo gevarieerd en breidt nog altijd uit. Op onze website tref je daarom een productlijst die je een idee geeft van de breedte van het aanbod. Ga vooral ook met onze medewerkers in gesprek over jouw specifieke ideeën en wensen. Wij denken graag met je mee.

Alles wat je zoekt... en meer

Naast de brede selectie topseries in pot- en perkplanten, biedt Evanthia deskundig advies en ondersteuning. Ons salesteam en ervaren teeltadviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste planten en geven je tips voor optimale teeltomstandigheden. We bieden gepersonaliseerde oplossingen en begeleiding, zodat jij het beste uit je planten kunt halen. Met Westlandse nuchterheid en korte lijnen zorgen we voor een efficiënte en persoonlijke communicatie, waardoor we snel kunnen inspelen op jouw specifieke behoeften en vragen.

Ontmoet ons team tijdens FlowerTrials® – van 11 tot 14 juni! Kom naar onze showlocatie in de Lier, waar wij een deel van ons assortiment in de spotlight zetten. Graag nemen we de tijd om samen met jou de mogelijkheden te bespreken. Registreer vooraf alvast je bezoek.