OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Evanthia verwelkomt de Tour de France Femmes met goudgele zonnebloemen

1 augustus 2024 - 's-Gravenzande, NL
Evanthia verwelkomt de Tour de France Femmes met goudgele zonnebloemen

Op 12 augustus zal de Tour de France Femmes starten in Rotterdam en in de eerste etappe een sprankelend stukje Westland passeren, vlak langs de locatie van Evanthia aan de Oranjesluisweg/Groeneweg! Als sportief bedrijf met vele fervente wielrenners en wielerfans onder de medewerkers, zijn wij natuurlijk dolblij om deze geweldige wielerronde te verwelkomen en zorgen we voor een feestelijke en kleurrijke sfeer. Langs de route bij Evanthia zal een vrolijke zee van gele zonnebloemen stralen in de zon, een prachtige ode aan de wielrensters van de Tour de France Femmes en de typische gele tourkleur!

Tour de France Femmes

Westlands wielerfeest

De Ronde van Frankrijk voor Vrouwen is niet alleen een sportief hoogtepunt, maar ook een viering van gemeenschapsgevoel, wat in het Westland al zo sterk aanwezig is. Net zoals bloemen mensen bijeenbrengen, doet sport dat ook. Dit jaar is het nog eens extra bijzonder, omdat Mylène de Zoete (ploeg CERATIZIT-WNT Pro Cycling Team), die namens de gemeente Westland ambassadeur is van de Grand Depart Tour de France Femmes, door haar thuisregio zal rijden. Mylène staat op de startlijst van de Tour de France Femme. Haar aanwezigheid zal een extra vleugje Westlandse trots en vreugde geven aan deze speciale dag.

Verwachte doorkomsttijd in het Westland: 14:15-15:00 uur.

Westlands wielerfeest

Zonnebloemenspecialist Evanthia kijkt uit naar een schitterende dag vol sportieve prestaties en feestelijke kleuren. Kom kijken en genieten van de Tour de France Femmes in het Westland, en bewonder de schitterende gele Sunsation® zonnebloemen die de route zullen sieren ter hoogte van Evanthia in ‘s-Gravenzande. Laten we samen de wielrensters aanmoedigen en vieren hoe sport en bloemen mensen samenbrengen!