OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Evanthia's Snijbloemen highlights voor Trade Fair Aalsmeer

12 september 2024 - Aalsmeer
Evanthia's Snijbloemen highlights voor Trade Fair Aalsmeer

In november staat de sierteeltwereld weer in het teken van de Trade Fair Aalsmeer, hét evenement waar veredelaars, kwekers en handelaren samenkomen om de nieuwste innovaties en trends te ontdekken. Ook dit jaar is Evanthia van de partij, en we hebben een prachtige selectie van onze Snijbloemen en Tropische planten klaarstaan om te laten zien en samen de mogelijkheden van te verkennen. Dit is dé kans om kennis te maken met ons team, onze producten, en te ontdekken hoe we samen kunnen groeien.

 

EVENEMENT: Trade Fair Aalsmeer
DATA: dinsdag 5 t/m donderdag 7 november 2024
TIJDEN: dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur
LOCATIE: Royal FloraHolland, locatie Aalsmeer
EVANTHIA STAND: 7.28 • bekijk op de beursplattegrond
INFO: RFH website

 

In de aanloop naar Trade Fair Aalsmeer belichten we deze week alvast een aantal snijbloemen highlights!

Trade Fair Aalsmeer • Snijbloemen

► Zet de trend met Brassica Altair! Met de frisse olijfgroene tint en paarse blos in het hart geef je een ware kleur-boost aan je sierkoolassortiment. Deze vroeg-verkleurende, gefranjerde Brassica is nu verkrijgbaar via Evanthia en is uitstekend te telen in combinatie met de geliefde Brassica Empire serie. Geef het najaar kleur met de levendige tinten van sierkool!

► Ontdek de voordelen van Tanacetum (Matricaria). De lieflijke natuurlijke uitstraling en lange houdbaarheid in boeketten maken Tanacetum tot een aantrekkelijke snijbloem. Evanthia biedt een breed aanbod met uiteeenlopende bloemtypes (waaronder de veelgevraagde enkelbloemigen) en een variatie aan kleuren – allen met laserscherpe uniformiteit, ideale plantopbouw en mogelijkheden voor jaarrond productie.

► Ben jij al bekend met het brede Celosia cristata assortiment van Evanthia? De collectie bevat vele bijzondere specialties en krachtige series. De Celosia Reprise serie is ontwikkeld voor het exclusieve segment, met compacte, volle kammen en intense kleuren. De robuuste stelen en donkere bladeren maken dit een echte blikvanger. Dankzij de korte teeltduur en hoge plantdichtheid kun je eenvoudig het bloeiseizoen verlengen. Geniet bijna jaarrond van bloemen van topkwaliteit met een indrukwekkend lange houdbaarheid.

► Dankzij de actieve veredeling in Leeuwenbekken, biedt Evanthia bijna ieder seizoen wel iets nieuws in de Groepen O tot IV. Tijdens de Trade Fair Aalsmeer vertellen we je graag meer over de jaarrond mogelijkheden met deze aantrekkelijke productgroep, de voordelen van de nieuwe serie Toulon IV en ontwikkelingen in groep O. Wist je dat Evanthia ieder jaar wel een grote Antirrhinum bloeiproef opzet, waarin het gehele assortiment getoond wordt? Kom jij volgende keer ook kijken?

► Het succes van de Matthiola StoX® serie zal je niet ontgaan zijn. Deze innovatieve serie vormt een nieuwe standaard in Violieren en heeft zich inmiddels echt bewezen met stevige en duurzame eigenschappen van het Japans type Matthiola en de selecteerbaarheid van Europese Matthiola.

Een robuuste serie met 100% dubbele bloemen, die ook nog eens meer hittebestendige is en minder gevoelig voor ziekten en plagen. Met een korte teeltduur, een zeer uniform gewas, lange rijkgevulde bloemaren en een levendig kleurenpalet met unieke tinten, kun je niet meer om StoX® heen.

► Met de kracht van tijdloze schoonheid blijft Trachelium top-of-mind als elegante boeket-booster. Evanthia biedt uitgekiende series met krachtige eigenschappen en praktische voordelen voor kwekers en bloemisten. Zo blinkt de Corine serie uit met een uitstekende kopaanleg in koelere, donkerdere periodes en kun je met de combinatie van Supreme Early serie en de Supreme serie bijna jaarrond product van topkwaliteit bieden. Eenvoudig te verwerken dankzij een goede takopbouw en geliefd om de massa’s stervormige bloemetjes in stijlvolle kleuren en de lange houdbaarheid.

Ontmoet onze snijbloemenexperts tijdens TFA

Tijdens de Trade Fair Aalsmeer nodigen we je van harte uit om ons team persoonlijk te ontmoeten. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden, kennis te delen en samen te sparren over nieuwe mogelijkheden voor jouw kwekerij en handel. Of je nu al jaren met ons samenwerkt of ons voor het eerst ontmoet, we kijken ernaar uit om in gesprek te gaan en te ontdekken hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen groeien.

Ons team bestaat uit experts die alles weten over de veredeling, productie en marketing van snijbloemen. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee kwekers en handelaren worden geconfronteerd en zijn altijd op zoek naar manieren om innovaties te introduceren die waarde toevoegen aan jouw activiteiten. Onze vertegenwoordigers staan klaar om met je mee te denken over het optimale assortiment voor jouw specifieke situatie.