OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Kom en vier Evanthia's 10e deelname aan FlowerTrials® met ons mee

21 april 2024 - De Lier, NL
Kom en vier Evanthia's 10e deelname aan FlowerTrials<sup>®</sup> met ons mee

Onlangs ging Evanthia’s 10 jarig jubileumjaar van start. FlowerTrials® 2024 zal hiermee ook de 10e keer zijn dat Evanthia on-site deelneemt aan het jaarlijkse must-attend handelsevenement op de tuinbouwkalender. FlowerTrials® zelf bestaat dit jaar 20 jaar. Reden genoeg dus om er een extra feestelijke editie van te maken. Evanthia zorgt ook dit jaar weer voor een interessante, brede presentatie van het assortiment Pot- en Perkplanten, Tropische Planten en Snijbloemen – vol kleur, noviteiten en een enthousiast team met talloze nieuwe ideeën. We kunnen haast niet wachten om je in week 24 te ontvangen om in gesprek te gaan over vernieuwende producten, de mogelijkheden tot samenwerking en de kansen binnen onze mooie sector.

FlowerTrials® 2024 - Locatie Kwekerij Bloem & Tuin, De Lier

 

FlowerTrials<sup>®</sup> 2024 - Locatie Kwekerij Bloem & Tuin, De Lier

  • Kom alles te weten over de stappen die Evanthia maakt voor een duurzame toekomst en hoe wij jou op weg kunnen helpen met verantwoorde assortimentskeuzes en teeltadviezen.
  • Graag vertellen we je alles over onze hoge kwaliteit zaden, ons solide netwerk en onze uitgekiende zaadbewerkingen, waarmee wij je helpen met een goede start van jouw teelt.
  • Evanthia’s exclusieve Sneak Preview: Bekijk nu alvast de tropische variëteiten die binnenkort aan ons assortiment toegevoegd zullen worden. Wij zijn benieuwd naar jouw mening en gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Plan je bezoek

 

Wij kijken er naar uit deze feestelijke editie met jou te beleven. Informeer ons team over je bezoek, dan plannen we extra tijd in onze agenda’s voor je in.