OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Nog drie weken tot Trade Fair Aalsmeer

Laat je verrassen door Evanthia
19 oktober 2022 - Aalsmeer
Nog drie weken tot Trade Fair Aalsmeer

Van 9 t/m 11 november gaat de Royal FloraHolland Trade Fair weer los. Wij kijken uit naar een inspirerende week vol mooie ontmoetingen en bijzondere gesprekken. We verheugen ons erop om ook jou op de beurs te ontmoeten en te inspireren op onze stand. Tijdens de beurs kun je ons enthousiaste team ontmoeten, lanceren wij onze nieuwe catalogi voor Snijbloemen, Tropische planten en Pot- & Perkplanten en kun je vele nieuwe producten bekijken. Je vindt onze stand op locatie 4.32, niet ver van het centrale Royal FloraHolland House. De openingstijden zijn woensdag en donderdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en op vrijdag van 9:00 uur tot 15:00 uur.

 

Alo's en Philo's

Binnen ons brede Tropische planten assortiment nemen Alocasia en Philodendron een prominente plek in. Dit seizoen breiden wij onze collectie verder uit met vele nieuwe, aansprekende variëteiten binnen deze productgroepen. Neem nu alvast een kijkje in onze online productdatabase en laat je verrassen door de vele mogelijkheden, bladtekeningen, potmaten en groeiwijzen en kom ze tijdens de beurs met je eigen ogen bekijken. Wil jij komend seizoen met deze prachtplanten jouw klanten gaan verleiden? Maak op de beurs dan ook zeker een praatje met Carl of Jeroen. Zij kunnen je alles vertellen over de selectie van een goed gebalanceerd assortiment en de geheimen van een goede teelt.

Matthiola StoX® Champagne

Deze kanshebber op de Royal FloraHolland Glazen Tulp Award zal je op verschillende plekken op de beurs tegenkomen! Matthiola StoX® Champagne is een ware bruisende schoonheid en één van de paradepaardjes van onze nieuwe Matthiola StoX® series, die 7 sprankelende kleuren kent. Deze nieuwe serie is echt een veredelingsdoorbraak te noemen en zal de nieuwe standaard in Matthiola gaan bepalen. Matthiola StoX® in het kort: StoX® is de oplossing voor een uitdaging waar veredelaars, jonge plantenkwekers en telers van Matthiola mee te maken hebben: het vinden van een perfecte combinatie van selecteerbaarheid en robuustheid.

Zomerbloemen

Naast Evanthia’s eigen genetica voor jaarrond- en seizoensproducten, gaat Evanthia verder de diepte in met zomerbloemen. Van Ammi tot Craspedia en van Daucus tot Nigella, je vindt het bij Evanthia. Deze productgroep biedt vele mogelijkheden om in te spelen op nieuwe uitdagingen en de voortdurende vraag naar weelderige, wilde boeketten met fascinerende texturen en natuurlijke kleuren. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze eigen zaadproductie en -optimalisatie, én ons sterke netwerk van externe zaadbronnen, kun je bij Evanthia rekenen op een oneindig breed aanbod, een hoge kwaliteit zaden en leverzekerheid.

Voor jou selecteren wij de beste genetica en we helpen je graag met een optimale planning voor een extra lang en productief oogstseizoen. Op de beurs kunnen Peter, Marvin en Gert-Jan je er alles over vertellen.