OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Ontdek het topassortiment Tropische Planten van Evanthia tijdens Trade Fair Aalsmeer

7 oktober 2024 - Aalsmeer
Ontdek het topassortiment Tropische Planten van Evanthia tijdens Trade Fair Aalsmeer

De jaarlijkse Trade Fair Aalsmeer staat voor de deur, en ook dit jaar is Evanthia met veel enthousiasme van de partij. Na eerder de highlights van ons snijbloemenassortiment te hebben belicht, zetten we deze week de spotlight op ons tropische assortiment. We nodigen kwekers, handelaren en retailers van harte uit om zich te laten onderdompelen in de kleurrijke wereld van tropische planten bij onze stand. Dit is jouw kans om onze topselecties te ontdekken, de nieuwste trends te verkennen en in contact te komen met ons team van experts op het gebied van sourcing, teelt en verkoop & marketing.

 

EVENEMENT: Trade Fair Aalsmeer
DATA: dinsdag 5 t/m donderdag 7 november 2024
TIJDEN: dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur
LOCATIE: Royal FloraHolland, locatie Aalsmeer
EVANTHIA STAND: 7.28 • bekijk op de beursplattegrond
INFO: RFH website

Trade Fair Aalsmeer • Tropische Planten

Een kleurrijk spektakel met Hypoestes: Onze Hypoestes Coloratus™, ook wel bekend als de Polkadotplant, valt op door de speelse, gespikkelde bladeren. De serie is verkrijgbaar in levendige kleuren zoals Pink, Red, White en nu ook Rose. Zeer decoratief als kamerplant en ideaal om als bonte mix aan te bieden. Als eenjarige is Coloratus™ het ook geschikt voor terraspotten en perken.

 

Het stijlicoon Monstera: Geen enkele tropische plantenverzameling is compleet zonder de iconische Monstera – een ware hit op social media, catwalks, interieur styling en dé favoriet van plantenliefhebbers. Met grote, hartvormige bladeren met veel perforaties en inkepingen zorgt Monstera voor de ultieme jungle look. Als specialist bieden we met onze collectie verschillende variëteiten aan, uit zaad en weefselkweek.

De Koning van de Tropen: Strelitzia: Strelitzia, ook bekend als de Paradijsvogelbloem, is een echte exotische eyecatcher. Met imposante bladeren en kleurrijke bloemen voegt deze topper een vleugje tropische flair toe aan elke omgeving. Evanthia biedt 3 varianten aan: S. reginae, S. nicolai en de S. Mandela’s Gold, met ieder z’n eigen kwaliteiten. Om je op weg te helpen met een goede start, bieden we niet alleen zaden maar ook jonge planten aan.

 

Zoals je begrijpt is dit slechts het topje van de ijsberg. Op de Trade Fair Aalsmeer tref je reusachtige showplanten en tonen we je ook jonge planten van zo’n 60 van onze tropische variëteiten.

Het begint met een zaadje...

Tijdens Trade Fair Aalsmeer zul je bij ons niet alleen planten zien, maar ook de meeste kleurrijke zadencollectie – de basis voor succes. We beschikken over een waanzinnig breed assortiment tropische plantenzaden, een stabiele voorraad en een ijzersterk wereldwijd netwerk, waar jij op kunt vertrouwen. Daarnaast verwerken wij onze zaden in-house: van zaadschoning tot fractionering, pilleren en kiemtesten. Heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar een bijzonder product, leg het voor aan ons team en zij vertellen je graag over de uitgebreide mogelijkheden bij Evanthia.

Het begint met een zaadje...

Plan nu alvast een afspraak in

Ons tropisch team van experts staat klaar om productkennis en teeltervaring met je te delen. Of je nu vragen hebt over nieuwe producten, opkweek of verkoop, wij bieden je de inzichten die je nodig hebt om verder te groeien. Wij helpen je graag met advies op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

 

Wil je niets missen van wat Evanthia te bieden heeft tijdens de Trade Fair Aalsmeer? Zorg ervoor dat je je nu je bezoek registreert en maak van tevoren een afspraak met ons team. Zo garandeer je persoonlijke aandacht en haal je het maximale uit je bezoek aan de beurs. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!