OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Ontmoet Evanthia tijdens Hortitec

Exposição técnica de Horticultura, Cultivo protegido e Culturas Intensivas
21 mei 2023 - Holambra, Brazilië
Ontmoet Evanthia tijdens Hortitec

Kijk samen met ons uit naar Hortitec 2023!

Evanthia doet mee aan de belangrijkste tuinbouwbeurs van Brazilië. We willen hiermee onze aanwezigheid op de Braziliaanse / Latijns-Amerikaanse markt benadrukken en versterken, nieuwe relaties aangaan en bestaande partnerschappen verdiepen. We kunnen niet wachten om op de beurs in Holambra onze nieuwste producten te laten zien en in contact te komen met professionele telers, handel en andere schakels in de sierteeltketen.

 

Event: Hortitec

Locatie: Expoflora, Holambra – Brazilië

Datum: 20 – 23 Juni 2023

Evanthia: Stand nr. 1o (ErfGoed, Setor verde)

 

In onze stand presenteren we diverse producten uit onze Tropische Planten collectie en Snijbloemen assortiment. Ontdek de mogelijkheden met Strelitzia nicolai, laat je informeren over de kracht van onze nieuwste Matthiola StoX® serie en ga na met welke Antirrhinum series je een solide jaarrond productieprogramma formeert. 

 

 

 

Maak kennis met Scott!

Wij nodigen alle Hortitec-bezoekers van harte uit om onze stand te bezoeken. Namens Evanthia is Scott van der Spek aanwezig. Hij vertelt je graag over alle mogelijkheden, diensten en producten van Evanthia. Vooraf een afspraak inplannen met Scott, dat kan natuurlijk! Bel of mail Scott en geef aan wanneer je van plan bent om Hortitec te bezoeken.