OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Vacature

Vacature: Allround Medewerker Technische Dienst

JIJ houdt de boel draaiende!
1 september 2024 - 's-Gravenzande
Vacature: Allround Medewerker Technische Dienst

Evanthia is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om onze afzet (inter)nationaal te vergroten. Onze medewerkers spelen hierin een sleutelrol. Er is volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en binnen Evanthia liggen de mogelijkheden voor het oprapen. In een informele sfeer werken we met circa 90 collega’s samen aan onze ambities, zoals het ontwikkelen van nieuwe onderscheidende rassen en het opzetten van hechte samenwerkingen door de sierteeltketen heen.

We hebben een modern machinepark dat klaar is voor verdere robotisering en zoeken een nieuwe collega met technische kennis en vaardigheden! Ben jij de MacGyver van de bloemen- en plantenwereld? Sta je te popelen om je handen uit de mouwen te steken en ervoor te zorgen dat alles – van onze machines tot onze installaties – op rolletjes loopt? Dan zoeken wij jou!

Allround Medewerker Technische Dienst (fulltime)

Als Allround Medewerker Technische Dienst ben jij onze technische held, met gedegen kennis van elektrotechniek en mechanica. Je zorgt ervoor dat onze productie-installaties, heftrucks en gebouwen van onze afdelingen Tropisch, Bloeiend en R&D piekfijn in orde zijn en systemen goed werken. Of het nu gaat om preventief onderhoud, het oplossen van storingen of het optimaliseren van machines, jij draait er je hand niet voor om. Daarnaast werk je nauw samen met de teamleiders van Productie, Logistiek, R&D en Zaadverwerking en zorg je ervoor dat alles gesmeerd loopt. Letterlijk én figuurlijk!

De functie

  • Onderhoudswerkzaamheden: Of het nu gaat om een koppeling die hapert, een motor die bromt of een installatie die knarst – jij weet wat te doen en doet dit grotendeels zelfstandig. Planning en registratie van uitgevoerde werkzaamheden hoort hier ook bij. Voor specialistische zaken of keuringen schakel jij met externe dienstverleners.
  • Storingen verhelpen: Je hoeft geen superheld te zijn om onze machines weer aan de praat te krijgen, maar het scheelt wel 😉
  • Technische inspecties: Jij houdt alles nauwlettend in de gaten, zodat kleine problemen geen grote nachtmerries worden.
  • Klaarmaken voor de toekomst: Je speelt een actieve rol in het toekomstbestendig maken van ons bedrijf. Dit doe je door innovatieve oplossingen te bedenken en te implementeren voor verschillende technische vraagstukken, met als doel onze machines en installaties nog efficiënter, duurzamer en klaar te maken voor verdere robotisering.
  • Voorraadbeheer: Jij zorgt ervoor dat jij en je collega’s nooit misgrijpen – van boutjes tot moertjes en reserveonderdelen, jij hebt het in de smiezen.
  • Orde, netheid en veiligheid: Jij zorgt ervoor dat technische ruimtes, magazijnen en de kwekerij altijd spik en span is, want je weet: een opgeruimde werkplaats is het halve werk.

Jouw profiel

Wie ben jij? Wij zoeken een technische duizendpoot die van alle markten thuis is. Jij bent een gedreven en ervaren Allround Medewerker Technische Dienst met een passie voor technische uitdagingen. Van het lezen van elektrische schema’s tot het oplossen van storingen en het beheren van besturingssystemen, jij doet het allemaal met een glimlach. Daarnaast breng je mee:

  • Je hebt minimaal een MBO-werk- en denkniveau en communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk).
  • Je beschikt over relevante werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een productieomgeving.
  • Je hebt een elektro-achtergrond en kennis van besturingssystemen is een dikke pré.
  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en bent een ster in prioriteiten stellen
  • Je bent stressbestendig, ondernemend, flexibel, en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bezit een rijbewijs B en een heftruckcertificaat (of bent bereid dit te halen).

Wat bieden wij je

  • Een uitdagende en veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is.
  • Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen – want stilstaan is voor jou geen optie.
  • Een marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden – dat verdien je!
  • Een collegiaal en professioneel team dat voor elkaar klaarstaat.
  • Een moderne werkomgeving waar je met geavanceerde apparatuur werkt.
  • Een zelfstandige rol binnen een bedrijf met een informele sfeer en korte communicatielijnen.
  • Bij geschiktheid een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd – want wij willen jou niet kwijt!

Hebben we een match?

Ben je enthousiast geworden over deze functie binnen Evanthia en is het profiel op je lijf geschreven? We kunnen niet wachten om kennis met jou te maken. Stuur snel je sollicitatie op meno@evanthia.nl.  Wij kijken uit naar je reactie! Heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem. Bel voor meer informatie over deze functie met Henri Valstar (Manager Productie).

Evanthia is een snelgroeiende organisatie. Een ambitieus Westlands veredelings- en vermeerderingsbedrijf, met een sterke focus op eigen genetica. Aanvullend handelen we in een uitgekiende selectie genetica van derden, om zo een zeer breed assortiment toprassen in snijbloemen, tropische planten en pot- en perkplanten te kunnen bieden. We leveren onze zaden én jonge planten uit zaad en weefselkweek aan telers wereldwijd, voor de beste start van een commerciële teelt.

 

Acquisitie: Bedankt voor je interesse in onze organisatie en vacatures. Op dit moment hebben we geen ondersteuning nodig bij het zoeken van nieuwe collega’s.