OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
 • Altijd binnen 1 werkdag reactie
 • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
 • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
NieuwsVacature

Vacature: Commercieel Coördinator (fulltime)

Een commerciële kracht die de lange termijn visie overziet, en vandaag van aan pakken weet
21 maart 2023 - Monster & 's-Gravenzande

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om onze afzet te vergroten. Onze medewerkers spelen hierin een sleutelrol. Er is volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en binnen Evanthia liggen de mogelijkheden voor het oprapen. In een informele sfeer werken we met circa 90 collega’s samen aan onze ambities, zoals het ontwikkelen van nieuwe onderscheidende rassen en het opzetten van hechte samenwerkingen door de sierteeltketen heen.

Commercieel Coördinator (FT)

Evanthia groeit en bloeit, en dat doen we wel graag gestructureerd! Binnen de nieuwe functie van Commercieel Coördinator mag jij je organisatietalent optimaal benutten. Je bent de steun en toeverlaat van onze Commercieel Directeur, je helpt hem ballen hoog te houden en geeft hem met regelmaat een goede voorzet. Je bereidt werk en afspraken voor hem voor en houdt overzicht in wat er nog moet gebeuren en afgerond moet worden. Daarnaast stuur je ons Sales Support team aan en zorg je ervoor dat je teamleden alle ruimte en vrijheid krijgen om te leren en om zijn of haar kwaliteiten te benutten. Jij bouwt aan een sterk team, zorgt dat processen efficiënter verlopen en dat de productiviteit en effectiviteit verhoogd worden. Je daagt zowel je team als jezelf uit om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en steeds nieuwe, betere manieren van werken te zoeken. Je waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening volgens de PDCA-cyclus – Plan Do Check Act. Met jouw team denk je na over hoe je nog meer uit de klantrelatie kunt halen en over hoe de processen in de rest van de organisatie verlopen na een order. Je voelt je trots als je ziet dat mensen om je heen zich ontwikkelen en groeien. Je moedigt de Sales Supporters aan om te verder te kijken, om kansen te zien, te leren van fouten en boven zichzelf uit te stijgen.

Jouw profiel

Wij zoeken een nieuwe, enthousiaste collega en zijn benieuwd naar wat jij mee brengt. Specifieke kennis en een aantal eigenschappen zijn zeer waardevol voor deze nieuwe functie:

 • Je beschikt over een natuurlijk overwicht, zonder dat je hierbij terugvalt op hiërarchie
 • Je bent een echte verbinder, die een vertaalslag kan maken vanuit strategische gedachten naar concrete acties en procesverbetering
 • Binnen de sierteeltsector heb je inmiddels al ervaring opgedaan en weet je je weg goed te vinden
 • Je hebt een ondernemend karakter, je wacht niet af maar ziet overal een uitdaging in. Jij weet wel raad met onze ambitieuze doelstellingen en weet precies hoe je het beste uit je teamleden kunt halen.
 • In drukke tijden bewaar jij de rust in het team en werk je zelf volop mee om de klanten te bedienen.
 • Je hebt ervaring in procesverbetering én leidinggeven en die combinatie bevalt je het meest.
 • Structuur is jouw kracht en je weet hier ook anderen in mee te laten ontwikkelen.

 

 

Wat bieden wij je?

 • Naast een dynamische, uitdagende functie in een internationaal speelveld, bieden wij je een warme plek binnen Evanthia. Je werkt samen met een enthousiaste groep jonge collega’s.
 • We benutten jouw specifieke kwaliteiten graag optimaal, maar we geven je ook de vrijheid om binnen Evanthia zelf te ontdekken waar jij nou echt goed in bent en blij van wordt.
 • Een kijkje in de keuken van een succesvol, b(l)oeiend bedrijf, dat een eerste schakel vormt in de handelsketen van de sierteelt en volop in verbinding staat met andere schakels in de keten.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris;

Hebben we een match?

Ben je enthousiast geworden over deze functie binnen Evanthia en is het profiel op je lijf geschreven? We kunnen niet wachten om kennis met jou te maken. Vul snel ons sollicitatieformulier in.

 

Heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem. Bel voor meer informatie over deze functie met Louis Kester (Commercieel Directeur).

Solliciteren

Bij Evanthia geloven we niet dat iemand gebonden moet zijn aan zijn of haar verleden. Daarom weigeren wij om cv's te ontvangen. We kijken liever naar wat je kunt, wat je wil, wat je leuk lijkt en wat je wil kunnen. Beantwoord daarom onderstaande vragen zo eerlijk mogelijk voor de functie waar je op solliciteert. Wij komen er dan binnen een werkweek bij je op terug. En nee, geen cv.