OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
 • Altijd binnen 1 werkdag reactie
 • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
 • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
NieuwsVacature

Vacature: Junior Product Manager (fulltime)

9 juni 2023 - 's-Gravenzande, NL

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om onze afzet te vergroten. Onze medewerkers spelen hierin een sleutelrol. Er is volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en binnen Evanthia liggen de mogelijkheden voor het oprapen. In een informele sfeer werken we met circa 90 collega’s samen aan onze ambities, zoals het ontwikkelen van nieuwe onderscheidende rassen en het opzetten van hechte samenwerkingen door de sierteeltketen heen.

Junior Product Manager (fulltime)

Als Junior Product Manager ben je, samen met de Product Managers, de spil in het introductieproces van de (eigen) genetica snijbloemen van Evanthia. In deze rol ondersteun je de Product Managers bij het maken van de juiste en tijdige keuzes met betrekking tot het assortiment, waarbij aan de strenge markteisen wordt voldaan. Deze keuzes hebben betrekking op de ontwikkeling, evaluatie en introductie van het productportfolio van Evanthia. Tevens ondersteun je de veredelaars met het uitvoeren en beoordelen van de R&D/PM proeven in de praktijk.

 

Je zorgt voor het plannen van de proeven, organiseren van het uitgangsmateriaal ten bate van de proeven, het planten en natuurlijk het beoordelen. Deze proeven staan op ons eigen bedrijf, op externe proeflocaties of bij klanten op het bedrijf in Nederland en het buitenland. Je bent nauw betrokken bij het complete selectieproces voor snijbloemen: van de juiste veredelingskandidaten tot de succesvolle marktintroductie. Je hebt hierin een organiserende, adviserende en ondersteunende rol en bent verantwoordelijk voor het verwerken van de resultaten in Mercado. Als Junior Product Manager kom je onder de vleugels van onze ervaren Product Managers en werk je zeer nauw samen met de veredelingsafdeling en ondersteun je het salesteam.

Jouw profiel

Deze functie is zeer geschikt voor schoolverlaters met de volgende eigenschappen:

 

 • Een afgeronde mbo+ of hbo opleiding, bij voorkeur tuinbouw, of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk- en denkniveau
 • Affiniteit met snijbloemen en/of pot- & perkplanten
 • Zeer goede kennis van en vaardigheid met het Microsoft Office pakket (vooral Excel)
 • Kennis van Mercado is een pré
 • Uitstekende plannings- en organisatiekwaliteiten en de nodige flexibiliteit en besluitvaardigheid
 • Bereidheid tot reizen met name binnen NL en geen 9-tot-5 mentaliteit
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Rijbewijs B
 • Het bereid zijn tot het volgen van cursussen en “learning on the job”

Wat bieden wij je?

 • Naast een dynamische, uitdagende functie in een internationaal speelveld, bieden wij je een warme plek binnen ons team.
 • We geven je de ruimte om met verbeteringen en ideeën te komen en die ook uit te voeren waar dat kan. Je mening wordt gewaardeerd en serieus genomen.
 • Een kijkje in de keuken van een succesvol, b(l)oeiend bedrijf, dat een eerste schakel vormt in de handelsketen van de sierteelt en volop in verbinding staat met andere schakels in de keten.
 • Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.200 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben wij een match?

Ben je enthousiast geworden over deze functie binnen Evanthia en is het profiel op je lijf geschreven? We kunnen niet wachten om kennis met jou te maken. Vul snel ons sollicitatieformulier in.

 

Heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem. Bel voor meer informatie over deze functie met Peter van Noort (Manager Genetics).

Solliciteren

Bij Evanthia geloven we niet dat iemand gebonden moet zijn aan zijn of haar verleden. Daarom weigeren wij om cv's te ontvangen. We kijken liever naar wat je kunt, wat je wil, wat je leuk lijkt en wat je wil kunnen. Beantwoord daarom onderstaande vragen zo eerlijk mogelijk voor de functie waar je op solliciteert. Wij komen er dan binnen een werkweek bij je op terug. En nee, geen cv.

Evanthia is een snelgroeiende organisatie. Een ambitieus Westlands veredelings- en vermeerderingsbedrijf, dat naast sterke eigen genetica ook handelt in een uitgekiende selectie genetica van derden. Zo bieden we een zeer breed assortiment toprassen in snijbloemen, tropische planten en pot- en perkplanten. We leveren onze zaden én jonge planten uit zaad en weefselkweek aan telers wereldwijd, voor de beste start van een commerciële teelt.

 

Acquisitie: Bedankt voor je interesse in onze organisatie en vacatures. Op dit moment hebben we geen ondersteuning nodig bij het zoeken van nieuwe collega’s.