OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

NIEUWE OOGST IS BINNEN: Verrijk je succulentencollectie met Pachypodium

Nu beschikbaar: nieuwe zaden
19 februari 2024 - 's-Gravenzande, NL
NIEUWE OOGST IS BINNEN: Verrijk je succulentencollectie met Pachypodium

Club foot, Madagaskarpalm, Elephant’s trunk…. Pachypodium is een caudiciforme succulent met vele bijzondere groeiwijzen, die tot deze interessante bijnamen hebben geleid. Hoewel Pachypodium lamerei en P. geayi vrij bekend zijn en op grote schaal worden geteeld, omvat het geslacht Pachypodium veel meer soorten en sommigen daarvan zijn vrij zeldzaam. Zoals je van Evanthia mag verwachten, hebben we ook een aantal echte collector’s items waarmee je je assortiment kan verrijken. Wat te denken van Pachypodium rosulatum, Pachypodium horombensis en Pachypodium gracilis?

 

LET OP: De nieuwe verse oogst van Pachypodium is binnen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog zaden.

De exotische Pachypodium, afkomstig uit Madagaskar, is een echte blikvanger voor tuinen in droge-tropische gebieden. In andere klimaatzones is het een geweldige, gemakkelijk te verzorgen kamerplant. De stekelige, gezwollen stammen slaan water op en de grote wortels absorberen snel, waardoor Pachypodium minder behoeftig is dan andere soorten kamerplanten. Liefhebbers van Caudex, trendy plant parents en vetplantenverzamelaars over de hele wereld zijn gek op hun ongewone uiterlijk.

 

Evanthia heeft zowel Pachypodium lamerei als Pachypodium geayii het hele jaar door beschikbaar. Je kunt op elk gewenst moment zaden bestellen. Voor Pachypodium lamerei kunnen wij je de eerste werkzaamheden van zaadkieming en productie van jonge planten uit handen nemen en bieden we sowingbox 200+ aan.

Succes met succulenten - powered by Evanthia

Zijn succulenten jouw specialiteit of heb je interesse om ze te gaan kweken? Evanthia heeft nog veel meer interessante succulenten voor je in petto! Neem contact op met ons team of neem een kijkje in ons assortiment en ontdek collecties van Aloe, Beaucarnea, Jathropha en vele andere.

Contact

Neem contact op met ons team om je order te plaatsen voor de vernieuwde Pachypodium-collectie. We kunnen je ook helpen met een teelthandleiding of advies op maat. Laten we ontdekken hoe we samen kunnen groeien, van zaadje tot succes.