OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Volop kansen met Cordyline

Met Red Star als stralend middelpunt van je assortiment
16 mei 2023 - 's-Gravenzande, NL

Stoer, robuust en verrassend kleurrijk, met een uitbundige fontein van sierlijke bladeren! Steeds meer consumenten ontdekken Cordyline als een exotische schoonheid voor in de tuin, die jaarrond kleur brengt. De Cordylines van Evanthia, ook wel bekend als Koolplant of Geluksplant, zijn vorstbestendig en ideaal voor patiobakken en volle grond. Ontdek snel of ze ook in jouw aanbod passen!

Cordyline kwaliteiten

  • Koel te telen: Cordylines zijn prima onder koelere omstandigheden te telen. Uit het oogpunt van kostenbesparing natuurlijk interessant, maar het zijn hiermee ook robuuste toppers die de klant weet te waarderen. Vraag onze teelthandleiding aan voor meer informatie.
  • Breed kleurenpallet: Laat je verrassen door de sprankelende kleuren van onze Cordylines. Van fris groen en lime tot burgundy en bijna fluoriserend paars/roze. Het mooie van deze planten is dat ze het hele jaar door hun kleur behouden.
  • Combinaties: Kweek Cordyline samen met bijvoorbeeld Billbergia, Eucalyptus en Yucca, en biedt je klanten een onweerstaanbaar en stoer pakket tuintoppers. Onze Cordylines zijn geschikt voor een potmaatrange van 14 tot 24 cm.
  • Eco-vriendelijk: Naast dat Cordyline koel geteeld kan worden, is deze subtropische, palmachtige plant goed bestand tegen ziekten, plagen en tegen droogte.
  • Veelzijdig: Cordyline is vorstbestendig en ideaal voor patiobakken, tuinen en landscaping. Binnen ons assortiment vind je stamvormende variëteiten en types met een polvormige, laagblijvende groeiwijze.

Red Star - plant een trendkleur!

Cordyline Red Star is één van de sterren uit ons brede assortiment en op dit moment direct als jonge plant leverbaar vanuit onze kassen. Naast dat Cordyline uitstekend past in huidige tuintrends waarin men zoekt naar groots & gedurfd, interessante texturen en eco-vriendelijke planten, past onze Red Star ook nog eens perfect in de laatste kleurtrend. Red Star is een mooie match met de Pantone kleur van het jaar: Viva Magenta! Deze nieuwe trendkleur brengt volop inspiratie met prachtplanten uit het rood/paars/roze kleurenspectrum. Maak je aanbod compleet en combineer Red Star met andere opvallende en bontgekleurde Cordylines, zoals Cordyline Can Can, Cordyline Paso Doble, Cordyline Salsa en Pink Passion.

 

Contact voor Cordylines

Wacht niet te lang om in te spelen op de laatste trends! Bestel vandaag nog jonge planten van Cordyline Red Star en ga direct aan de slag. Neem contact op met ons team voor meer informatie over Cordylines van Evanthia en laat je adviseren over assortiment en teelt.