OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte

IJzersterke genetica, advies en flexibele service. Wij begeleiden jou van Antirrhinum tot Zinnia naar jouw nieuwe teelt.

Meer weten?
    Helaas, geen producten gevonden.

Samen leggen we de basis

Evanthia biedt je de beste eigen genetica, aangevuld met een selectie topseries van veredelaars van over de hele wereld. We hebben alles in huis voor een goede start en helpen jou graag naar een teelt waarbij je jouw mogelijkheden optimaal benut. Bij Evanthia kun je terecht voor een jaarrond programma, maar ook voor krachtige seizoensproducten.

Van zaad tot oogst

Evanthia is er voor jou. Wij kijken met je mee en geven je advies. We helpen je bij je assortimentskeuze, maar laten het je ook zelf ontdekken. Kom vooral eens langs in onze kassen of bezoek één van onze bloeiproeven. Samen leggen we de basis voor jouw nieuwe teelt!

Plan jouw bezoek
Bekijk de video

Nieuw in snijbloemen

Matthiola StoX® serie

Met Matthiola StoX® combineren we echt het beste van twee werelden: de robuuste en duurzame eigenschappen van Japans types Matthiola en de selecteerbaarheid van Europees types. Bekijk het levendige kleurenspectrum, met diverse interessante, unieke tinten.

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

Antirrhinum Cannes Purple III

Antirrhinum majus F1 Cannes Purple is de intens paarse, nieuwe leeuwenbek uit de Cannes serie. Antirrhinum Cannes biedt, als typische groep 3 serie, een stabiele oplossing en zware kwaliteit voor moeilijk planbare seizoenovergangen met minder ideale weersomstandigheden.

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

LisAdora™ Apricot

Lisianthus LisAdora™ Apricot is de eerste variëteit uit de nieuwe LisAdora™ Collectie. Met zware kwaliteit stelen en stevige bloemblaadjes is deze prachtige Lisianthus veel harder en robuuster dan haar zachte en tedere uiterlijk doet vermoeden. Voeg daar nog het veerkrachtige volume en de bijzondere kleur aan toe en je hebt een waar geschenk uit het hart dat langdurig bloeit!

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

Brassica Empire Zaneta

Beschikbaar vanaf maart 2021…. Op zoek naar een bijzondere Brassica? Brassica Empire Zaneta is met haar trendy aardse tinten een opvallende verschijning. Zaneta heeft grijs/roze golvende bladeren, stevige stelen en een harde bladstructuur. Met een korte teeltduur, een hoge mate van uniformiteit en een ideale steellengte, ben je met Brassica Empire verzekerd van een efficiënte oogst en een gemiddeld hoger percentage oogstbaar product.

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

Meer weten?

Neem contact op met Peter!