OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte

Planten van over de hele wereld, met een flinke dosis kennis en service binnen handbereik.

Meer weten?
    Helaas, geen producten gevonden.

Samen leggen we de basis

Bij Evanthia koop je niet alleen een zaadje of jonge plant uit weefselkweek of zaad, maar kun je ook profiteren van een flinke dosis kennis en ervaring. Zie ons maar als jouw nieuwe collega. We zetten onze ervaring en teelttechnische kennis graag in om jou te helpen. Samen leggen we de basis, samen zorgen we voor vooruitgang!

Proces

We hebben een ijzersterk netwerk van plantenverzamelaars over de hele wereld. Zij gaan in haast onbegaanbare gebieden en verre uithoeken op zoek naar de beste zaden. Wij werken samen met diverse productielocaties over de hele wereld. Met de optimale klimatologische omstandigheden die daar gelden, kunnen we kwaliteit en continuïteit waarborgen.

Bekijk de video

Nieuw in tropische planten

Alocasia wentii

Alocasia wentii is een schitterende, tropische bladplant, die net iets robuuster is dan de meeste Alocasia’s. Deze groene plant heeft een compacte groeiwijze en pijlvormige bladeren. De bladeren hebben glanzende groene bovenkanten en paarsachtige onderkanten. De grote glimmende bladeren op sterke stelen maken het een prachtexemplaar voor in huis. Bekijk alle Alocasia’s in het Evanthia assortiment.

Ontdek meer

Ctenanthe oppenheimiana

Ctenanthe oppenheimiana is een bossige tropische bladplant, met een opgaande groeiwijze. Deze decoratieve Ctenanthe heeft lansvormige bladeren met een leerachtige textuur. De bladeren zijn lichtgroen met donkergroene strepen aan de bovenzijde, terwijl de onderzijde van de bladeren paars/rood is. Ctenanthe is nauw verwant aan Calathea en kan gemakkelijk samen worden geteeld. Bekijk alle Ctenanthes in het Evanthia assortiment.

Ontdek meer

Meer weten?

Neem vooral contact op met Pieter