OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Landelijke actie met Sunsation® voor Vereniging De Zonnebloem in week 27 bij Intratuin

30 juni 2024 - Vestigingen Intratuin Nederland
Landelijke actie met Sunsation<sup>®</sup> voor Vereniging De Zonnebloem in week 27 bij Intratuin

Intratuin Nederland, veredelingsbedrijf Evanthia, kwekerij C.M. Kester en Nationale Vereniging De Zonnebloem kondigen met trots een landelijke actieweek aan waarin stralende Sunsation® potzonnebloemen centraal staan. Van elke verkochte potzonnebloem, in de herkenbare Sunsation® actieverpakking, gaat 1 euro naar Vereniging De Zonnebloem, een organisatie die zich inzet voor mensen met een lichamelijke beperking die in isolement en eenzaamheid leven.

 

 

Datum: week 27, 1 t/m 7 juli 2024
Locatie: Vestigingen van Intratuin Nederland
Wat: Potzonnebloemen met de Sunsation® actieverpakking
Goede doel: Nationale Vereniging De Zonnebloem

Een zonnebloem voor een glimlach

De actieweek biedt klanten van Intratuin niet alleen de kans om hun eigen tuin of huis òf die van een dierbare op te fleuren met stralende Sunsation® potzonnebloemen, maar ook om bij te dragen aan het goede doel. Voor elke verkochte potzonnebloem doneert Intratuin 1 euro aan Vereniging De Zonnebloem. Deze vereniging zet zich al jaren in om het leven van mensen met een lichamelijke beperking en dat van haar vrijwilligers te verrijken door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken. De fleurige zonnebloem is natuurlijk bij uitstek de bloem die bij mensen een glimlach op het gezicht tovert.

Een zonnebloem voor een glimlach

Om het doel om eenzaamheid te verminderen extra kracht bij te zetten, is in de planthoes een kaart voor een persoonlijke boodschap toegevoegd, waarmee nog extra benadrukt wordt dat de potzonnebloem als geschenkartikel kan dienen om een dierbare in het zonnetje te zetten.

 

Kwekerij C.M. Kester, één van de leden van het Sunsation® kwekerscollectief en één van de grootste kwekers van Sunsation® in Nederland, is verheugd om deel uit te maken van deze actie. Toewijding en vakmanschap van de kwekers zorgen ervoor dat elke potzonnebloem een ware eyecatcher is die bijdraagt aan een kleurrijke en vrolijke omgeving.

 

Intratuin nodigt iedereen uit om tijdens de actieweek langs te komen en een of meerdere potzonnebloemen van Sunsation® aan te schaffen. Elke aankoop betekent een stapje dichterbij een zonnigere dag voor iemand die het hard nodig heeft. Samen kunnen we bijdragen aan een wereld met meer bloemen én meer blijdschap.