OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Direct beschikbaar: Alocasia jonge planten

Zolang de voorraad strekt, wees er snel bij!
7 maart 2024 - 's-Gravenzande, NL
Direct beschikbaar: Alocasia jonge planten

Alocasia’s zijn modieuze exoten met indrukwekkend grote bladeren op stevige stelen. Evanthia biedt interessante variëteiten, elk met zijn eigen kenmerken. Blad en stelen variëren in textuur, vorm, grootte en kleur. Met de juiste verzorging is Alocasia één van de snelst groeiende kamerplanten.

 

Onze Alocasias zijn beschikbaar als jonge planten uit weefselkweek. Onze jonge planten hebben doorgaans zo’n 9 tot 11 weken nodig om geproduceerd te worden, vanaf het moment van bestellen. Op dit moment hebben wij directe beschikbaarheid van een aantal Alocasia variëteiten, waarmee je snel van start kan. Bestel ze vandaag voordat ze weer op zijn. 

Onlangs hebben wij ons Alocasia aanbod flink uitgebreid met vele verrassende variëteiten. Kijk nou eens naar die bladeren van Alocasia Jacklyn! Wat een bijzondere vorm en diepe kleuren, hè? Deze excentrieke schoonheid geeft een echte tropische sfeer aan elk interieur. En Alocasia Black Velvet… wat een eyecatcher met forse, dikke fluweelachtige bladeren en bijna zwart blad met contrasterende zilver/witte bladnerven. Of wat te denken van  Alocasia zebrina met trendy zebraprint op de stelen. Dit draagt bij aan het echte junglegevoel wat je met deze planten wil bereiken. Alle deze variëteiten zijn direct of zeer binnenkort beschikbaar als jonge planten in Tray 45.

Contact

Geïnteresseerd in onze Alocasia jonge planten en kun je niet wachten om ze af te kweken tot bijzondere prachtplanten? Neem snel contact op met Jeroen, Tim, Wojtek, Koen of één van onze Sales Supporters. Zij kunnen je alles vertellen over de eindeloze mogelijkheden met deze tropische groene planten.